Naše prababičky to znaly, proč my už ne?
V naší rychlé době a se stylem stravování, který je nyní, je velice těžké vyhnout se nějaké nemoci. Natož rakovině, která se stává čím dál tím častější. Vlastně se zkuste zamyslet nad tím, kolik lidí s rakovinou nebo těch, kteří na rakovinu zemřeli znáte. Docela dost, že? Přitom je tu docela jednoduché a přírodní řešení, jak se jí vyhnout. Samozřejmě není účinné na 100% jako nic na tomto světě (také nemůžete očekávat, že když budete celý den sedět na gauči a cpát se brambůrky, že Vás pár jader ochrání).
Otázkou je, proč my jsme na něj zapomněli.. Tím zázrakem jsou hořká meruňková jádra, která obsahují vitamín B17. Tento vitamín, i když již bylo několikrát v historii dokázáno, že ničí rakovinotvorné buňky, není uznán jako prevence či léčivo. To ovšem neznamená, že pro sebe nemůžete udělat něco dobrého a jádra si koupit a jíst je jako prevenci.
Jak to funguje? Laicky řečeno takto: vitamín B17, známý také jako Amygdalin, se štěpí na cukr a kyanovodík. A hádejte co, rakovinotvorné buňky milují cukr a tak ho z oběhu primárně zachytávají a živý se na něm. Ale jakmile zachytí právě vitamín B17 a sní cukr, zbyde zde kyanovodík, který je zabije. Zdravé buňky nejsou hladové po cukrech, takže ty přežijí bez následků! Je to přece tak jednoduché, přírodní řešení, žádně léky - příroda je a bude vždy nejmocnější čarodějka!
Komentáře
Okomentovat